66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

tirsdag 11. mars 2014

Innkast-fiasko skaper kaptein-debatt


Mandagens trening på Charlottenlund avslørte en skandaløs mangel på innkast-ferdigheter hos kapteinen, skal vi tro vår kilde.

Det fortelles at spillerne hadde plassert seg pent og forventningsfullt i en halvsirkel kun 2-3 meter unna kaststedet, da Vegard kastet ballen 20 meter i motsatt retning, rett ut over sidelinjen.
- Til alle spillernes store forskrekkelse, uttaler Morten som etter dette stiller spørsmålstegn rundt kapteinsrollen neste år.
- Svakt av den forhenværende kapteinen, sier Morten.

Dette faller ikke i god jord hos Vegard.
- Forhenværende?

Vegard forklarer at han kommer til å benytte seg av retten han har til kapteinsbåndet, i følge vedtektene i Bakklandet Baillag.
- I 2011 var jeg kaptein. I 2012 og 2013 ville ingen andre være, sier Vegard som har slitt med skade etter en lei finte i ført fersk Charlie Adam-drakt, men som nå er tilbake for fullt.
- Baillagsregelen sier at kapteinen fortsetter til han avtrer av egen vilje. Og det har jeg ikke tenkt å gjøre, tordner Vegard.

- Hvor står regelen?
- Den er uskreven. Som alle andre vedtekter, hevder Vegard.
- Virkelighetsoppfatningen til den forhenværende kapteinen bør ekskludere ham fra alle fremtidige verv i klubben, raser Morten.

I tillegg til å avfeie kapteinsdebatten, hevder Vegard at den mye omtalte innkast-fiaskoen overhodet ikke har funnet sted.
- Dette er bullshit! Det ble ikke foretatt noen innkast i går. Fordi så mange av merkelige årsaker droppet trening, ble ikke treningen gjennomført på så stor bane at innkast var nødvendig.

Morten mener det er trist å høre om det han kaller "bortforklaringer".
- Men det er forståelig at man fortrenger en så pinlig affære. Er det slik at lange innkast skal gjennomføres koste hva det koste vil? Har det gått prestisje i det?

Baillbloggen lover å grave dypere for å komme til bunns i den famøse innkast-episoden fremover, og vil også følge kapteinsdebatten tett frem mot seriestart. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar